Despre Mine

Bun venit în universul secret al TomiSecrets!

Locul unde credem în magia înnodării firelor și puterea pasiunii pentru a crea piese vestimentare macra-to-wear.

Dragostea pentru această tehnică ne-a purtat în lumea fascinantă a modei cu fiecare fir ales meticulos și înnodat cu o grijă deosebită pentru detalii.

Fiecare piesă din colecțiile noastre este rezultatul unei îmbinări perfecte între ancestral și contemporan. Prin abordarea noastră autentică, aducem în prezent tehnici străvechi, dar mereu relevante, reinventându-le în manieră proprie. Fiecare nod și fiecare model sunt integrate cu pasiune și dedicare în creații care emană dragostea pentru frumos.

Fie că este vorba despre o rochie cu un design sofisticat, o bluză delicată sau o fustă care respiră feminitate, fiecare piesă reflectă pasiunea noastră pentru arta macramé-ului înnodat și viziunea noastră pentru un stil care transcende timpul.

Și nu vorbim despre un trend anume, ci despre piese versatile timeless!

TomiSecrets nu nu înseamnă simple creații vestimentare… aici creăm povești, exprimăm individualitate și aducem la viață visul fiecărei femei de a se simți frumoasă și puternică și mai ales autentică!

TomiSecrets nu înseamnă doar creații vestimentare, ci un întreg univers creat nod cu nod, înseamnă povești fermecătoare unice prin creațiile înnodate cu dragoste și pasiune!

TomiSecrets reprezintă secretele vechiului oraș-cetate Tomis de la malul Mării Negre, orașul-port  Constanța în prezent – și își are rădăcinile în vechile tehnici de înnodare a firelor pe care  mateloții au răspândit-o în întreaga lume.